Installatie en onderhoud

Kennis is macht!

Installatie en montage:

Clean Capital Energy voldoet aan alle procedures voor de correcte installatie en montage van uw zonnestroomsysteem - vanaf de montage op het dak tot en met de elektrische installatie in uw meterkast.

Ten eerste inspecteren wij uw dak en uw meterkast om zeker te zijn dat alles voldoet aan gestelde  milieuvoorwaarden. Ook staan we stil bij uw huidige toeleverancier van elektriciteit voor salderen of teruglevering  van uw duurzame energie. Wij stellen vervolgens de bekabeling en de locatie van de omvormer in samenspraak met u vast. Onze specialisten beoordelen op de optimalisatiemogelijkheden  van opslag of integratie van andere systemen in uw huis.

Voor de borging van een 100% functionerende installatie werkt Clean Capital Energy  uitsluitend met  gecertificeerde installatiepartners. Onze partnerbedrijven garanderen de tevredenheid van onze klanten.

Professionele dakmontage

Onze vakbekwame dakmontage partners verzorgen stuk voor stuk met hoogwaardig materiaal de realisatie van uw zonnestroominstallatie  of de installatie van uw klanten, als een van onze zonnestroom  partners in ons partnernetwerk. Dus, wij begeleiden het proces voor een tijdig uitgevoerde installatie van uw kwalitatief hoogwaardig zonnestroom  project.

Onderhoud en controle

Om een langdurige en goede werking van uw systeem te waarborgen, is het nodig om de goede werking van uw installatie continu te controleren om tijdig eventuele fouten te detecteren.

Na operationeel opleveren van uw zonnestroominstallatie  heeft u de mogelijkheid om de ontwikkeling van uw systeem te volgen.

Met de beschikbare data kunt u informatie over de conditie van uw zonnestroominstallatie volgen. Bijvoorbeeld verontreiniging of schade aan een module. Bij verontreiniging kunt u, door het laten verwijderen van vuil van de modules, de modules weer optimaliseren. 
stuur een bericht naar netherlands@cc-energy.com

Alle verdere werkzaamheden dienen door specialisten uitgevoerd te worden, neem voor het inplannen van een afspraak met een specialist contact met ons op! Hiermee voorkomt u dat er problemen ontstaan met de functionaliteit van uw zonnestroominstallatie en wordt de continuïteit van uw garanties niet in gevaar gebracht.

Uw zonnestroom installatie is bij ons in goede handen!
Zurück zum Seitenanfang