Diensten gespecialiseerde installateurs

Diensten voor handelspartners

Profiteer van ons volledige Solar dienstenaanbod voor uw succes als  installatiepartner of zonnestroom  PV consultants die van pas komen om uw zonnestroom activiteiten in alle opzichten en te stimuleren.

Zonnestroominstallatie componenten

Door ons continue onderzoek in deze dynamische groeimarkt beschikken wij over vrijwel onderhoudsvrije, kwalitatief hoogwaardige componenten voorzien van de laatste techniek.


Zonnestroominstallatie inkoop portaal

Vanwege de hoeveelheid bestellingen kunnen wij voor u de gunstigste inkoop voorwaarden bedingen. We besparen u met onze centrale inkoopcentrale veel tijd, inspanning en administratieve rompslomp . Wij kunnen ook de gehele voor- c.q. brugfinanciering van de goederen verzorgen.

Professionele en volledige planning

Van onze planning professionals met hun grote deskundigheid en diepgaande kennis ontvangt u, als onderdeel van de verkoopondersteuning voor de professional, op basis van uw data een volledig in 3D uitgevoerd legplan volledig consumptie- en oplossingsgericht.

Grote deskundigheid en brede opleidingen

Zonnestroom is ons leven. Wij zijn op de hoogte van normen en details, zijn technisch op de hoogte van de laatste stand van zaken en adviseren u en uw klanten in alle voorkomende zaken. Ook willen wij uw bedrijf trainen en de juiste documenten beschikbaar stellen, zodat ook u perfect kunt omgaan met de vragen van uw klanten.

Concessies en commerciële machtigingen

Wij dekken alle eisen voor elektrotechniek, dakmontage tot en met dakconstructie analyse (indien nodig) af, zodat u zich kunt richten op uw specialisme!  een perfecte combinatie

Subsidies en financiering

Wij voorzien u van de nieuwste en meest belangrijke informatie over subsidies, koop op afbetaling en financiële lease. 
In het geval dat uw klant een op maat gesneden financiering wenst, hebben wij de juiste en meest optimale financieringsoplossing voor maximale efficiëntie voor u klaarliggen.

De beschikbaarheid van de voorraad

Ons voorraadmagazijn garandeert een snelle beschikbaarheid van alle onderdelen. Bespaar op opslagruimte en de aan voorraad verwante wervings- en transportkosten.

Winsten en winstgevendheid berekeningen

Om de bouw van de zonnestroominstallatie te optimaliseren, bepalen we eerst de optimale systeem  grootte. Daarna bespreken we met de klant de haalbaarheidsstudie inclusief winstgevendheid. Uw klant ontvangt met volgbare  transparante  kostenvergelijking, een berekening van de terugverdientijd en een berekening van de opbrengsten.

Marketing

Onze marketingactiviteiten  zijn gericht op het versterken van uw aanwezigheid op de markt en om uw bestellingen te  vergroten. Als Clean Capital Energy Partner kunt u profiteren van onze verkkopondersteuning  en marketing materialen. We bieden ook on-site klantaanvragen. Zodat u nieuwe klanten kunt bedienen in uw regio.

Garantie en verzekeringen

Door middel van zorgvuldige selectie van onze leveranciers bieden we maximale garantietermijnen. Indien nodig, hebben wij voor u betaalbare verzekeringsopties voor uw klanten via ervaren specialisten. 
Wij ruilen de defecte onderdelen om en handelen dit voor u af met de verzekering.

Aansprakelijkheid

Wij nemen alle aansprakelijkheid voor de door ons uitgevoerde werkzaamheden voor onze rekening, zodat u met uw diensten binnen uw verantwoordelijkheden blijft voor eventuele extra aansprakelijkheidsclaims.

Professionele installatie op het dak

Via onze betrouwbare gespecialiseerde dakmontage partners ontvangt u een hoogwaardige kwaliteit montage voor uw klanten. Evenzo besparen wij u een oncontroleerbare montage prijs, met verborgen meerwerk kosten.

Zurück zum Seitenanfang