Het bedrijf

Zeer goed onderhouden door een team van toegewijde professionals

Ons bedrijf:

Clean Capital Energy GmbH met de hoofdvestiging in Garsten in Oberösterreicherd is in 2010
door haar directeur Martin Dürnberger opgericht. Vanaf het begin is de focus op hernieuwbare energie gericht en hebben we ons doorontwikkeld tot een zonnestroomkenniscentrum voor industrie, landbouw, gemeenten, particulieren en bedrijven.

Middels onze verkoopkantoren in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Italië zijn we actief op de Europese markt.

Het gestaag groeiende team van specialisten bestaat uit financiële managers, advocaten en ingenieurs. Zij gebruiken al hun energie ten gunste van onze klanten. Zij brengen uitgebreide expertise in projecten en houden zich constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de markt. Altijd gericht om u als klant te laten profiteren van observaties.


Onze missie:

  • Clean Capital Energy kan  succesvol duurzame energietransacties met een totale investeringsomvang van totaal >70 miljoen euro begeleiden en/of afronden.

  • Vanwege onze ervaring bij het ontwikkelen van grote internationale projecten voor residentiële, agrarische, commerciële, industriële daken en gemeentelijke en gemeenschappelijke vastgoed  hebben we ons als kenniscentrum ontwikkeld. Als een kenniscentrum partner ontwikkelen wij voor elke klant de meest optimale planning, installatie, werking, verzekering, onderhoud en alle overige belangrijke diensten.

  • Als zonnesysteemhuis  bundelen we ons scala aan diensten voor onze gespecialiseerde partners. Zij voeren de zonnestroom activiteiten professioneel, veilig en succesvol uit! Ons assortiment van “adviezen, planning, magazijn, inkoop, onderdelen, installatie, scholing, marketing, garantie, financiering, verzekering”, zijn de bouwstenen voor het welslagen van onze handelspartners, die van dit sterke en complete diensten  programma profiteren.

  • Als zonnestroomparkmanager is Clean Capital aanspreekpunt voor particuliere en institutionele beleggers. Wij verzorgen het gehele commerciële en technische beheer van Solar installaties. Momenteel beheert en exploiteert Clean Capital  een totale capaciteit  van >20 MWp.
Zurück zum Seitenanfang