Gemeenten

Gemeenten


Clean Capital Energy lanceert een landelijk initiatief met een sterke regionale focus.


In samenwerking met lokale, geregistreerde installateurs en de regionale milieudiensten van gemeenten, biedt Clean Capital Energy ook de mogelijkheid om de installatie maandelijks af te betalen. Clean Capital Energy vindt dat uw maandelijkse besparing meer of gelijk moet kunnen zijn aan het af te betalen maandbedrag. Men heeft keuze uit een 3-tal Clean Capital Energy PV//Plus pakketten.

Het Clean Capital Energy 100 daken initiatief omhelst het volgende:

Met Clean Capital Energy 100 daken initiatieven worden enkele belangrijke stappen gezet in duurzaamheid en in een onafhankelijke en lokale gemeenschappelijke energieproductie. De naam ‘100 daken’ staat symbool voor het ongebruikte potentieel op ongebruikte daken voor milieuvriendelijke energieproductie. In een handomdraai is uw huis of bedrijf in een zelfvoorzienende zonnestroomcentrale veranderd!

De actiejaar periode 2018/2019 kan er als volgt uitzien;

Wanneer Clean Capital Energy samen met gemeente en lokale, installerende bedrijven dit initiatief omarmen en zo willen bijdragen aan een duurzaam klimaat en energieneutrale  omgeving, kunnen deelnemers gebruikmaken van het onderstaande unieke aanbod van Clean Capital Energy.

100% aantrekkelijke aanbiedingen, deskundig advies, complete zonnestroominstallaties voor eigen energieopwekking.

Ons aanbod voor huishoudens en boerderijen;

  • Kosteloze online inventarisatie van uw dak,
  •  Scherpe, in het oogspringende  aanbiedingen voor  deelnemers aan de actie “100 daken”,
  • Clean Capital Energy huurkoop of abonnementsmodel vanaf EUR 50,-per maand,
  • Onze zonnestroom specialisten en installatiepartners bundelen hun krachten om u  als team te adviseren, te plannen en zorg te dragen voor operationele oplevering van uw zonnestroominstallatie, met of zonder financiering van Clean Capital Energy.

 

Ja, heeft u een zon-vriendelijke visie en wilt u ook een duurzame, zelfvoorzienende en schone toekomst voor uw gemeente en regio?

Neem contact met ons op netherlands@cc-energy.com  Laten we samen onderzoeken hoe wij uw gemeente of klimaat- en energieneutrale regio kunnen ondersteunen op weg naar een duurzame en schone energie zelfvoorziening!  Zelfvoorziening op energiegebied is mogelijk en haalbaar. Samen vormgeven aan het succes van de toekomst.

Het ‘100 daken’ programma van Clean Capital Energy ook voor uw regio!

Met zonnige groet van het
Clean Capital Energy team

Zurück zum Seitenanfang