Industrie

Zonnestroom voor Industrieel gebruik

Maak gebruik van braakliggende grond en daken van industriële daken voor het opwekken van duurzame zonnestroom.

Vaak worden grote grondoppervlakken en industriële daken onbenut gelaten voor het opwekken van duurzame zonnestroom. Deze grondoppervlakken en industriële daken zijn bij uitstek geschikt voor installatie van door de overheid  gesubsidieerde zonnestroominstallaties . Vlak onder het dak waar de zonnestroominstallatie  is geïnstalleerd wordt de opgewekte duurzame zonnestroom direct verbruikt en dus de afname van het NET gereduceerd. Dit levert u direct een substantieel voordeel op. Een zonnestroom installatie voor middelgrote industrieën kan zeer effectief de zakelijke winstgevendheid verbeteren.

Vooral industriële SDE+ gerelateerde zonnestroom projecten vereisen specialistische aanpak. Professionele haalbaarheidsstudies, exacte verbruik analyses, evenals de nauwkeurige aanpassing van het profiel, vormen de basis voor succesvol duurzaamheids traject. Het wordt extra interessant om voor financiering van het project gebruik te maken van de aantrekkelijke investeringmogelijkheden van Clean Capital Energy in afzonderlijke projecten.

Vraag ons hoe Zonnestroom in uw situatie loont en economische en duurzame zinvol is! Wij informeren u  graag over de Zonnestroom industrie , SDE+ subsidies, opslagmogelijkheden, inkomsten en de verschillende financieringsmogelijkheden.
Zurück zum Seitenanfang