Agraische sector

Zonnestroom in de landbouw

Geef een zichtbaar signaal


Een winstgevende economie heeft behoefte aan aanzienlijke besparingen voor uw boerderij voor meer omzet en winstgevendheid op lange termijn? 

Wij kennen onze markten en hun uitdagingen. Nederlandse boeren leveren dagelijks strijd om te overleven, de voorwaarden zijn hard en niet eenvoudig. Het is des te belangrijker om nieuwe innovatieve manieren te vinden en te zoeken naar oplossingen om elektriciteit kosten te optimalisatie. 

Zonnestroom als "elektriciteits rem" op het dak helpt u effectief bij het zekerstellen van het bestaan van uw bedrijf. De berekening is simpel: hoge energiebehoefte, 7 dagen per week, zomer en winter + groot bruikbaar dak = Beslissen voor een zonnestroominstallatie. We dimensioneren uw zonnestroominstallatie  precies aan uw profiel  zodat u aanzienlijke kostenbesparingen realiseert en uw stroomkosten onder controle heeft.
Land- en tuinbouwindustrie 

Boerderijen, zoals bijvoorbeeld pluimveebedrijven, hebben een intensief gebruikspatroon voor koeling, verwarming, ventilatie, verlichting en technische apparaten.  Gelijktijdig beschikken deze bedrijven over ruimvoldoende beschikbaar dakoppervlak. Met een op juiste manier gedimensioneerd Zonnestroom installatie creëert u de beste voorwaarden om op uw hoge energie kosten te besparingen en een snelle terugverdientijd op uw investering met aantrekkelijke ROI te realiseren.

Het toverwoord van vandaag is ‘kosten-efficiënte elektriciteit optimalisatie!

Met een op eigenverbruik optimaal gedimensioneerd Zonnestroom installatie, wekt u op maat energie op voor uw bedrijf. De grootte van de installatie is ideaal afgestemd op uw verbruik. Een verbruiksprofiel simulator  die, met gebruikmaking van uw historische jaarverbruik data, geeft inzicht in de jaaropbrengst van de Zonnestroom installatie en het jaarverbruik ten opzichte van elkaar.  Wij berekenen de grootte van de ideale Zonnestroom installatie. Hierdoor wordt het eigenverbruik geoptimaliseerd. Eigen verbruik doelstellingen van meer dan 80% zijn standaard, overtollige verwarming ondersteuning regeling zijn heel goed mogelijk tot 100%. Hiermee realiseert u een deel van uw elektriciteitsverbruik tegen een constante prijs.

Zonnestroom voor eigen verbruik verdient zich met ROI van <10 jaar snel terug. De investering is dan afbetaald, nu kunt u nog vele jaren genieten van zelf opgewekte gratis stroom. Zonnestroominstallaties hebben een constante kostprijs per kWh. De kostprijs ligt ver onder de lange termijn stijgende prijs van energieleveranciers (gemiddelde stijging met 2,5% per jaar in de laatste 10 jaar)

De prijs van zelf opgewekte zonnestroom blijft dus voor 25 jaar gelijk, zonder eventuele inflatie op een constant laag niveau. Dit vereenvoudigt het maken van gelijkmatige plan- en beheersbare kosten voor vele jaren. Door gebruikmaking van hoogwaardige materialen  heeft een zonnestroominstallatie  een levensduur van minimaal 25 jaar en meer.

met Clean Capital Energy

Dat zonnestroom vandaag de dag voor boeren  een veilige en duurzame bron van kostenbesparingen blijkt te zijn, is duidelijk. Wilt u weten hoe een zonnestroominstallatie  de grootste toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan worden en voor lange termijn de winstgevendheid van uw bedrijf positief beïnvloed?. Mail ons netherlands@cc-energy.com  voor een vrijblijvend consult.

Kiezen voor de toekomst - wij ondersteunen u - met kennis en veiligheid! Samen vormgeven aan het succes van de toekomst - met Clean Capital Energy
Zurück zum Seitenanfang